Hoe zit het met de voeding voorafgaand een behandeling?

Zorg dat je baby niet met honger gaat floaten! Wij adviseren om maximaal 30 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden. Hongerige baby’s willen namelijk niet lang floaten...

 

Met hoeveel personen mag ik naar de spa komen?

Op dit moment zijn er maximaal 2 personen toegestaan om mee te gaan met de baby. Wil je met meer personen naar de spa komen? Boek dan een privésessie.

 

Ik heb een afspraak geboekt, wat moet ik allemaal meenemen?

Wij hebben voor jou klaarliggen een handdoek, zwemluier en een badcape. Wat wij adviseren om zelf mee te nemen is: Een hydrofiele doek, een schone luier voor na het floaten, een speentje (als jouw baby dit gebruikt) en voeding!

 

Ik heb bij jullie een afspraak geboekt waar moet ik dan zijn?

Wij zijn gevestigd in Van der Valk Hotel Tiel. Dit hotel heeft 2 ingangen en je dient de ingang van Van der Valk Vitaal te nemen. Daarna kan je de bordjes volgen. Je kan ook dit filmpje bekijken voor de routebeschrijving. 

 

Mijn baby heeft heel veel krampjes? Helpt het floaten dan?

Absoluut! Floaten, wordt ook wel hydrotherapie genoemd of te wel warmte therapie voor het lichaam. Door de lichte tegendruk van het warme water op de buik en de onderrug heeft dit een positief effect op de darmen. Daarnaast is het lichaam tijdens het floaten vanaf de schouders tot aan de voeten gewichtloos door de zwaartekracht in het water. Er staat dus verder geen spanning op het lichaam en dus ook niet op de darmen. Verder kan jouw baby tijdens het floaten goed bewegen vanuit zijn heupen, wat te vergelijken is met fietsen en “achtjes” draaien. 

 

Ik zie dat jullie 2 baden hebben. Als ik een Flo Only of Flo's Splash behandeling heb geboekt zijn er dan ook andere mensen in de spa?

In de meeste gevallen is dit zo. Baby Spa Flo bestaat inmiddels 2,5 jaar en wordt iedere week druk bezocht. Wil je liever de spa voor jou alleen? Boek dan een privésessie

 

Ik wil samen met een iemand komen floaten is dat mogelijk?

Ja! Onze spa beschikt over 2 baden naast elkaar. Jullie kunnen dan de Flo's Duo (alleen floaten) boeken. Er worden dan automatisch 2 badjes gereserveerd. 

 

Ik heb een cadeaubon gekregen, hoe kan ik deze inleveren?

Op jouw cadeaubon staat een vouchercode, deze kan je verzilveren tijdens het boeken van jouw afspraak via ons boekingssysteem. De code kan je invoeren bij "cadeaukaart of kortingscode invoeren".

 

Ik heb een Flo's Date geboekt, maar de baby's verschillen van leeftijd. Maakt dit iets uit?

Nee, dit maakt voor het floaten en de shantala babymassage niks uit. Een Flo's Date sessie is voor baby's vanaf 6 weken oud tot 8 maanden. 

 

Mijn baby is ouder dan 8 maanden en ik wil toch een Flo's Special of Flo's Date boeken. Is dat mogelijk?

Over het algemeen zijn baby's vanaf 8 maanden te druk om 25 minuten op de commode te liggen, waardoor een babymassage minder goed gaat. Uiteraard is dit per baby verschillend en kan jij als moeder/vader zelf het beste inschatten of het geven van een babymassage goed zal gaan. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Is mijn baby erg moe na het floaten en / of  een babymassage?

Ja! Alleen het floaten of het floaten in combinatie met een babymassage is voor baby's erg intensief. Probeer op de dag van het bezoek dan ook geen "extra" activiteiten te ondernemen.

Na de sessie kan het zijn dat jouw baby de voeding eerder wenst en/of lang(er) zal slapen.

 

Kan ik mijn fles opwarmen in de spa?

Ja, wij hebben een magnatron :-) 

 

Mag ik een behandeling inplannen direct na een vaccinatie?

Binnen 24 uur na een vaccinatie mag je baby niet gemasseerd worden en floaten raden wij ook af, omdat veel baby’s vaak niet lekker kunnen zijn/worden na een vaccinatie. Sommige baby's zijn na 24 nog niet helemaal fit. Wij adviseren om na vaccinatie minimaal 3 dagen te wachten voor een bezoek aan onze spa. 

 

Mijn baby heeft (hevig) eczeem. Kan ik dan langskomen?

Ja hoor! Het water van de baden zijn speciaal gezuiverd, nog schoner dan kraanwater en hierdoor extra lief voor het huidje van jouw baby. Je zult merken dat het huidje van je baby juist zachter kan zijn na het floaten! Daarnaast zit er in allebei de baden ozon, wat een positief effect heeft op een gevoelige huid.