• Boek online jouw afspraak
  • Gevestigd in Van der Valk Hotel Tiel
  • Alleen op afspraak
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar

Met hoeveel personen mag ik naar de spa komen?

Op dit moment zijn er maximaal 2 personen toegestaan om mee te gaan met de baby. 

 

Ik zie dat jullie 2 baden hebben. Als ik een Flo Only of Flo's Splash behandeling heb geboekt zijn er dan ook andere mensen in de spa?

Dit kan inderdaad het geval zijn. Uiteraard staan de bankjes voor de baden op minimaal 1,5 meter afstand en de commodes staan ook op ruime afstand, zodat jullie niet naast elkaar staan tijdens het aan-en uitkleden.

 

Ik wil samen met een iemand komen floaten is dat mogelijk?

Ja! Dat is mogelijk. Boek dan allebei een Flo Only of een Flo's Splash behandeling op hetzelfde tijdstip.

 

Ik heb een Flo's Date geboekt, maar de baby's verschillen van leeftijd. Maakt dit iets uit?

Nee, dit maakt voor het floaten en de shantala babymassage niks uit. Een Flo Date behandeling is voor baby's vanaf 14 dagen tot 8 maanden. 

 

Mijn baby is ouder dan 8 maanden en ik wil toch een Flo's Special of Flo's Date boeken. Is dat mogelijk?

Over het algemeen zijn baby's vanaf 8 maanden te druk om 25 minuten op de commode te liggen waardoor een babymassage minder goed gaat. Uiteraard is dit per baby verschillend en kan jij als moeder/vader zelf het beste inschatten of het geven van een babymassage goed zal gaan. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Is mijn baby erg moe na het floaten en / of  een babymassage?

Ja! Alleen het floaten of het floaten in combinatie met een babymassage is voor baby's erg intensief. Probeer op de dag van het bezoek dan ook geen "extra" activiteiten te ondernemen.

Na de behandeling zal je merken dat je baby (extra) lang zal slapen. 

 

Hoe zit het met de voeding voorafgaand een behandeling?

Zorg dat je baby niet met honger gaat floaten! Wij adviseren om maximaal 30 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden. Hongerige baby’s willen namelijk niet lang floaten...

 

Mag ik een behandeling inplannen direct na een vaccinatie?

Binnen 24 uur na een vaccinatie mag je baby niet gemasseerd worden en floaten raden wij ook af, omdat veel baby’s vaak niet lekker kunnen zijn/worden na een vaccinatie. Sommige baby's zijn na 24 nog niet helemaal fit. Wij adviseren om na vaccinatie minimaal 3 dagen te wachten voor een bezoek aan onze spa. 

 

Mijn baby heeft (hevig) eczeem. Kan ik dan langskomen?

Ja hoor! Het water van de baden zijn speciaal gezuiverd, nog schoner dan kraanwater en hierdoor extra lief voor het huidje van je baby. Je zult merken dat het huidje van je baby juist zachter kan zijn na het floaten!