Een cadeaubon van Baby Spa Flo is het perfecte cadeau om aan iemand te geven ter gelegenheid van een babyshower, een gender reveal party, een kraamcadeau of voor een verjaardag. Daarnaast is het ook het ideale cadeau voor de feestdagen, zo kan je het bijvoorbeeld aan opa of oma geven om gezellig met hun kleinkind op pad te gaan naar onze spa!

 

Bezorging via de post

Kies hieronder het gewenste bedrag en de bon wordt naar je opgestuurd. Wij doen de cadeaubon op werkdagen binnen 24 uur op de post, zodat jij binnen 3 werkdagen de cadeaubon in huis hebt.

 

Wil je het rechtstreeks cadeau aan iemand geven? Dat is mogelijk!  Noteer bij het afronden van jouw bestelling het adres waar de bon afgeleverd moet worden (dus niet je eigen woonadres). Wil je er een persoonlijke tekst bij? Plaats deze tekst dan onder het kopje "opmerkingen". Wij schrijven deze tekst op een kaartje en doen dit samen met de ingepakte cadeaubon in een grote enveloppe op de post.

 

Afhalen in de spa 

Uiteraard is het mogelijk om een bon af te halen in de spa tegen elk gewenst bedrag. Wij raden je aan om vooraf een e-mail naar ons te sturen i.v.m. dat wij op afspraak werken in de spa. Een afhaalafspraak kan je inplannen door te mailen naar info@babyspaflo.nl